DERBI PRED VRATIMA

Tudor: Ne zanima me Mamić, a Dinamo je favorit!

21.11.2014 u 14:13

Bionic
Reading

Na Poljudu se uoči subotnjeg maksimirskog okršaja između Dinama i Hajduka (MAXtv, Arenasport 3 - 15 sati) pred novinarima uobičajeno pojavio trener 'bilih' Igor Tudor

Može li Hajduk nastaviti svoj niz od deset utakmica bez poraza? Najveće iskušenje zasigurno je u Maksimiru. Hajdukov strateg ulogu favorita prepustio je domaćinu kojem je s druge strane dobro došla stanka zbog reprezentacije.

'Želja je svakako nastaviti dobar niz, ali Dinamo je favorit. Sve osim njegove pobjede bilo bi iznenađenje. Oni već 10 godina igraju svoju ligu, pa sva ta ulaganja. Rijeka im se približava, a mi imamo svoj put. U ovom trenutku Dinamo je bolji', govorio je Tudor te se osvrnuo na zadnji derbi koji je pripao Dinamu na Poljudu (2:3).

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem usluge PPV i MAXtv To Go te na pay per view online servisu match.tportal.hr.
Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Više informacija potražite OVDJE.

'Želim da igramo kao na posljednjem derbiju. Potpisao bih da tako cijeli život moja momčad izgleda. Od deset bi ih sedam pobijedili, a jednu bi izgubili. I to je bila ta jedna.'

Tudor se ne zamara što još nikada nije slavio protiv Zorana Mamića.

'Uopće ne razmišljam tko je na suparničkoj klupi, ne zanima me. Znate li koliko se od nula do 100 opterećujem time da nisam pobijedio Mamića? Nula!'

Za sve koji u novoj sezoni žele uživati u još više sportskih sadržaja, tu su MAXtv Sportski paket i Sportski plus paket.