NEZADOVOLJSTVO

Mamić tužan i ljut: Katastrofa, dao bih ostavku...

29.10.2014 u 18:10

  • +6

Hrvatski nogometni kup, osmina finala, NK Opatija - GNK Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovačić

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice u Opatiji bio je zadovoljan tek prolazom u četvrtfinale Kupa. 'Modri' su slavili poslije produžetaka 4:2 iako su u regularnom dijelu gubili do 90. sa 1:0

Hrvatski prvak se izvukao zahvaljujući penalu koji mu je dosuđen u 90. i kojeg je Henriquez zabio za izjednačenje i produžetke. U dodatnom vremenu 'modri' su bili bolji, ali trener Dinama nije bio presretan.

'U ovoj utakmici je vrijedilo samo što smo prošli dalje, a s ostalim sam jako nezadovoljan, tužan i ljut; ne znam kako bih uopće opisao kako se osjećam. Da smo izgubili utakmicu dao bih ostavku na mjesto trenera. Neki igrači očito ne shvaćaju što znači igrati za Dinamo; ne shvaćaju kakvo je to čast, ali i kakve obaveze ovaj dres sa sobom nosi. Katastrofa... Kazne? Ne znam što bih rekao... Očigledno je da se ovako ne može igrati. Razgovarat ću s igračima', rekao je vidno razočarani trener u Opatiji.

A evo što je rekao Dinamov junak koji je zabio sva četiri gola.

'Utakmica je bila teška i teren nije bio lagan. Moram priznati da trava nije bila jako kvalitetna pa nam je bilo teško igrati. Ipak, uz puno truda i trčanja te uz timski rad uspjeli smo na kraju preokrenuti cijelu priču u svoju korist i slaviti. Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam postigao četiri pogotka u jednoj utakmici i stvarno sam neopisivo sretan. Naravno da trebamo igrati bolje i pokazati bolju igru od ove u Kupu protiv Opatije. Imamo kvalitetu, samo trebamo biti pametni i pokušati na najbolji način ispuniti ono što i mi i trener želimo postići, kako u Kupu i prvenstvu, tako i u Europa ligi ‘, izjavio je Angelo Henriquez.