MAMIĆEV APEL

'Navijači, prepoznajte entuzijazam Dinama na terenu!'

01.08.2014 u 17:00

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić vjeruje da će posljednji dobri rezultati njegovi nogometaša povećati posjetu na Maksimiru, a u dvoboju protiv Zadra očekuje novu pobjedu.

Nakon trijumfa u Danskoj, Dinamo se vraća domaćim izazovima. U večernjem terminu od 21 sat igra kod kuće protiv Zadra, a trener vjeruje da će posljednji uspjesi potaknuti navijače na veći odaziv.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.
Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Više informacija potražite OVDJE.

'Mi bismo željeli da navijači prepoznaju entuzijazam ljudi u klubu, koliko se radi i ulaže, kakva se ekipa stvara i kakvi su nam rezultati te da dođu u što većem broju. Mi samo svojim igrama na terenu možemo pisati pozivnice; to je sve što ekipa može napraviti. Klub treba navijače. Vidjeli smo sada u Danskoj kako navijači tijekom cijele utakmice i nakon poraza podržavaju svoju momčad. Mi sanjamo, vjerujemo i možemo da će tako biti kod nas,' kaže Zoran Mamić koji je najavio dvoboj protiv Zadra:

'Čeka nas utakmica sa Zadrom u kojoj želimo nastaviti seriju pobjeda i prikazati sve bolju i bolju igru. Pretpostavljamo da će Zadar igrati dosta zatvoreno, a naša želja je što prije 'otvoriti bravu' i utakmicu usmjeriti na naš mlin.'

Također je pozdravio na dolazak u klub 16-godišnjeg Danija Olma, bivšeg kadeta Barcelone od kojeg se mnogo očekuje u budućnosti, ali i otklonio mogućnost da Dinamo postane ispostava za posudbu Barcinih 'odbačenika'.

'Ja nisam za opcije da nam dolaze na posudbu neki igrači koji njima nisu u prvom planu. Dinamo je preveliki klub da bi razvijao igrače za nekoga drugog. Može posudba, ali pod uvjetom da mi možemo otkupiti ugovor ako se odlučimo za tako nešto,' zaključio je.

Za sve koji u novoj sezoni žele uživati u još više sportskih sadržaja, tu su MAXtv Sportski paket i Sportski plus paket.