DA NIJE SMIJEŠNO....

Hajduku za poraz opet krivi - suci

01.08.2011 u 14:01

Bionic
Reading

U Hajduku su se dan nakon prvoga poraza u domaćem prvenstvu (u Zadru 0:1), ponovo okrenuli omiljenoj temi – sucima

Tako je s Poljuda odaslano službeno očitovanje o događajima i spornim situacijama na Stanovima, koje su bijeli objavili na službenim stranicama. Donosimo ga u cijelosti:

Hajduk se iz Zadra vratio bez bodova, stvorili su bijeli nekoliko izglednih prigoda, nije im dosuđen očit kazneni udarac (kod rezultata 0:0).

'Za pobijediti treba dati više, treba zabiti, disati kao jedan, a to se nije dogodilo, pojedinci su podbacili. Zadar nas je dobio borbenošću i agresivnošću, taktički su odigrali savršeno. Treba Zadranima čestitati', kazao je član Hajdukove uprave Milo Nižetić.

Bijeli su unatoč tim činjenicama ipak grubo oštećeni, ključni je trenutak nedosuđeni kazneni udarac nakon što je srušen Marin Tomasov. Ubrzo su Zadrani postigli jedini pogodak koji je presudio...

'Što se tiče tih nekih drugih okolnosti, poručujemo da se na Hajduku neće nitko iživljavati! Opetovano se događaju neke stvari, pitanje je je li to slučajno?! Naši su nam navijači porotnici, a danas možda nekome smeta što ćemo u tri domaće utakmice imati čak 80 tisuća gledatelja na tribinama. Činjenica je da nas se očito želi destabilizirati, spremni smo nositi na leđima taj golemi pritisak, a od mjerodavnih tražimo isključivo jednak tretman, a ne nikakvu milostinju. Nećemo dopustiti rušenje atmofere! Mobilizirat ćemo se i još više, a brojnost naše publike na tribinama najvažnije je mjerilo onoga što radimo', poručio je Nižetić.

Splićani se žale na suca