POVRATAK SMAJILAGIĆA

Vodimo vas na rukometni euro spektakl Zagreba i Bosne

02.12.2010 u 10:18

Bionic
Reading

Nakon lude pobjede nad Flensburgom u prepunoj Areni rukometaši Zagreba na istom će parketu ugostiti i sarajevsku Bosnu koju vodi Irfan Smajilagić. Karte imamo, čekaju da se javite i preuzmete ih

Rukometaši Bosne u prvom ovosezonskom srazu protiv zagrebaša u Sarajevu napravili su malo iznenađenje. Bod otet prvacima Hrvatske dugo se činio kao presudan u borbi RK Zagreba za drugo mjesto u skupini Lige prvaka u kojoj se te dvije momčadi natječu, no uvjerljiva prošlotjedna pobjeda nad Flensburgom, Zagrepčane je ponovno lansirala u sam vrh.

Stoga će nedjeljni susret u Areni biti prigoda treneru Nenadu Kljajiću i njegovu Zagrebu da uzvrate Irfanu Smajilagiću i njegovim igračima za izgubljeni bod u Sarajevu i dođu još na korak bliže svom cilju. Jasno, baš kao i u najavi utakmice protiv Felnsburga, tportal.hr svojim vjernim posjetiteljima i zaljubljenicima u rukomet poklanja pet puta po dvije ulaznice za sraz s Bosnom. Što treba učiniti za ulaznice? Gotovo ništa, tek morate posjetiti tportalovu božićno-novogodišnju stranicu na kojoj šakom i kapom dijelimo poklončiće i odgovoriti na najjednostavnije moguće pitanje.

Usput, pratite naš profil na Facebooku i Twiteru, jer i tamo ćemo ovih dana dijeliti karte!