KRAH PREKO NOĆI

Bila je prva tenisačica svijeta, a sada više ne može pobijediti nikog!

18.02.2017 u 09:58

Bionic
Reading

Angelique Kerber možda je prethodnu sezonu završila kao prva tenisačica svijeta, ali u 2017. godini potpuno je izgubila formu i još uvijek čeka na prvu pobjedu protiv neke od tenisačica iz kruga 50 najboljih...

Što se to događa s 29-godišnjom Njemicom? Prošle sezone briljirala je i uspješno skinula Serenu Williams s teniskog trona, a sada više ne može pobijediti niti jednu kvalitetniju tenisačicu.

Pad Angelique Kerber zaista je veliko iznenađenje, a nastavljen je ovog tjedna u Dohi, drugim porazom sezone od Darije Kasatkine. Prije nje je izgubila u 2017. godini još i od Svitoline te Vandeweghe te zabilježila četiri pobjede protiv tenisačica izvan kruga 50 najboljih. Omjer pobjeda i poraza 4-4 nakon mjesec i pol kalendarske godine potpuna je katastrofa za prošlosezonsku osvajačicu Australian i US Opena.

'Moram se bolje pripremiti. Iskreno, nisam se osjećala dobro prethodnih dana,' kaže Kerber koja je potpuno izgubila vjeru u svoj tenis, no sezona je još duga.

Angelique će imati pravo na popravak već sljedećeg tjedna kad je na rasporedu još jedan veliki WTA turnir, onaj u Dubaiju...