KYRGIOS TRAŽI SUSPENZIJU

Ružan ispad Novaka Đokovića izazvao žestoku reakciju!

08.01.2017 u 11:33

Bionic
Reading

Nakon što se Novak Đoković za svoje ljutito napucavanje loptice prema publici izvukao samo s opomenom, Nick Kyrgios upozorio je putem Twittera na nejednaki tretman tenisača od strane sudaca te zaključio da bi njega da isto napravi kaznili zabranom igranja do 2025. godine...

Srpski 29-godišnji tenisač ostvario je impresivnu pobjedu protiv Andyja Murrayja u finalu Dohe ove subote, no tijekom meča se dosta živcirao te u nekoliko navrata pretjerao sa svojim bijesnim ispadima.

Đoković je u finalu razbio reket, strgao majicu, a i ljutito napucao lopticu prema prvim redovima publike, za što je dobio opomenu suca.


Taj je ružan poraz izazvao žestoke reakcije na društvenim mrežama, a javio se i 'zločesti dečko' tenisa Nick Kyrgios koji smatra da bi njega u istom slučaju kaznili zabranom igranja do 2025. godine, dok Đoković kod sudaca ima popust.


Đokoviću ovaj potez ne ide na čast, no mladi Australac bi ipak trebao šutjeti i biti sretan što je suspendiran na tek nekoliko tjedana za namjerno puštanje meča Miši Zverevu u Šangaju, jer to je puno gore od onog što je drugi tenisač svijeta napravio u Dohi.

'Bio sam frustriran zbog propušten prilika,' pokušao je objasniti svoje ponašanje Novak Đoković koji je unatoč usponima i padovima tijekom meča na kraju pokazao da se može nositi s Murrayjom i da će ipak on biti glavni favorit za osvajanje Australian Opena potkraj siječnja...