DEČKO, NISI TI FEDERER

Mlada zvijezda zadivila sve u Wimbledonu, ali ovo je – previše!

03.07.2015 u 19:41

Bionic
Reading

Nick Kyrgios i ove sezone fantastično igra u Wimbledonu, a tijekom velike pobjede protiv Miloša Raonića ovog petka u želji za atraktivnošću znao je i pretjerati...

Mladi 20-godišnji Australac prošle je godine sve iznenadio u Wimbledonu pobjedom protiv Rafaela Nadala i plasmanom u četvrtfinale. Da to nije bila slučajnost, jedan od najvećih teniskih talenata potvrdio je u novom izdanju londonskog Grand Slama. U derbiju 3. kola svladao je Miloša Raonića u četiri seta te tako ponovo izborio plasman u drugi tjedan turnira.

Kyrgios je poznat po svojoj atraktivnosti i to ne samo zbog frizure. Pregršt atraktivnih poena može se vidjeti tijekom njegovih mečeva , ali protiv Raonica je u jednom trenutku i pretjerao.

Naime, dan prije Federer je fantastičnim udarcem kroz noge lobao Querreyja, što je apsolutno najljepši potez turnira. Zaigrani Nick pokušao je na silu izvesti nešto slično, a iako je loptica bez problema prešla na drugu stranu terena, efekt nije bio isti, jer mu je protivnik zatim lako poentirao.


Pretjerivao ili ne, Kyrgiosa čeka teški okršaj s Gasquetom u osmini finala te potencijalni sudari s Wawrinkom i Đokovićem u završnoj fazi turnira...