BOLNE PRIPREME

Najbogatiji sportaš današnjice doživio nokaut!

26.03.2015 u 13:55

Bionic
Reading

Floyd Mayweather Jr. i Manny Pacquiao pripremaju se za međusobni meč koji ih očekuje 2. svibnja u Las Vegasu, a iz Mayweatherovog kampa stigla je vijest koja govori da je tijekom sparinga bio nokautiran

Vijest su prenijeli određeni mediji koji se pozivaju na osobu koja sudjeluje u Mayweatherovim priprema, ali koja je željela ostati neimenovana. Naime, Mayweatherov sparing partner je i bivši prvak Zab Judah s kojim je 'Money' boksao 2006. i pobijedio ga jednoglasnom odlukom sudaca.

Tijekom sparinga Judah je pogodio Mayweathera u tijelo te je ovaj završio na podu i to više od deset sekundi. Mayweather ga je izabrao kao sparing partnera jer je brz i ima kontra gard. Pacquiao je puno brži od Judaha i mogao bi stvarati probleme dosad neporaženom Mayweatheru kojem se ovakva stvar još nije dogodila tijekom priprema.

No, Judah je stvarao dosta problema Mayweatheru i tijekom njihovog meča 2006. te ga očito nije uzeo kao sparing partnera bez razloga, prenosi Fight Site

'Nije neuobičajeno da boksač dobije težak udarac tijekom sparinga i završi na podu. No, Floyd je dobro reagirao. Kad se digao nastavio je sparing do kraja', rekao je neimenovani izvor.