K-1 SPEKTAKL

Miller: Cro Cop? Njega ću razbiti

12.03.2013 u 17:38

Bionic
Reading

Polako se bliži veliki borilački spektakl u Zagrebu, K-1 finale što će se održati u Areni 15. ožujka. Neki borci već su doputovali u Zagreb, među njima i Jarrel Miller, prvi protivnik Cro Copa

Najveće zvijezde borilačkog sporta lagano 'kapaju' u Zagreb. Tako je u utorak sletio i Jarrel Miller, čovjek koji će se u četvrtfinalu K-1 Word Grand Prixa boriti s Mirkom Filipovićem. Dobre volje, Miller se po dolasku u Zagreb zadržao u razgovoru s novinarima gdje je, kako se i očekivalo, bio otvoren.


'Veliki sam fan Cro Copa, ali spreman sam ga razbiti. Ovdje sam zbog navijača i, ako oni žele pravu borbu, dobit će je. Došao sam ga nokautirati. Cro Cop pada, to je sigurno', rekao je.

S obzirom na to da ste u posljednje vrijeme žestoko napali Cro Copa, vjerujete li da će vas u dvorani dočekati žestoko okruženje?

'Moguće. Ne tiče me se otkuda ste, a vjerujem da ću i ja imati navijače. Ovdje sam da napravim posao i jedva čekam vidjeti Cro Copa kako bih napravio ono po što sam došao. Na krivog se namjerio. Jednostavno, pričekajmo meč', kazao je Miller.