tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
+18
Zadar
+14
Split
+17
Dubrovnik
+18

Krvari u Puli

Pogledajte spartanski trening Cro Copa na +36 celzijevaca!

Najbolji hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović aktivni godišnji odmor provodi u Puli gdje naporno trenira iako su posljednjih dana vrućine neizdržive. No, Cro Copu, koji će 10. rujna napuniti 36 godina, to očito nimalo ne smeta

Datum objave:
5.7.2012 14:08

Zadnja izmjena:
5.7.2012 16:05

Umjesto zasluženog ljetnog odmora, Mirko Cro Cop Filipović odlučio se na prave spartanske treninge, i to u njegovoj stalnoj ljetnoj bazi, Puli. Tamo se priprema za sljedeći meč, a kondicijski ga priprema bivši Pride borac Mike Benčić poznatiji kao Batman.

Za borbe u stojećem stavu Filipović se svakodnevno obračunava s nekoć svjetskim boksačkim prvakom Stipom Drvišem (popularni Spiderman), a o kako se napornim treninzima radi dok je vani bilo neizdrživih 36 stupnjeva – vidi se u videoprilogu.

U intervjuu za FightChannel između ostalog je rekao:

‘Došao sam na takozvani odmor i radim dva treninga dnevno. Boksam sa Stipom Drvišem i dobro mi ga je iskoristiti. Zacijelio sam sve ozljede i sada se osjećam odlično’, kazao je Filipović.

‘U dobroj sam formi i već sam spreman. Čekam svoj nastup’, rekao je između ostalog Filipović.

Cijeli intervju FightChannela pogledajte u prilogu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr