INCIDENT

UFC-ov prvak Jones pijan uništio svoj Bentley

20.05.2012 u 12:38

Bionic
Reading

UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones uhićen je u nedjelju ujutro oko pet sati po američkom vremenu u Binghamtonu (država New York) zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja prometne nesreće

Kako piše TMZ, Jones je priveden nakon što je svoj skupocjeni novi Bentley razbio do neprepoznatljivosti zabivši se u rasvjetni stup. S obzirom da je u tom trenutku bio pod utjecajem alkohola, policajci su mu stavili lisičine i otpratili ga do najbliže policijske postaje.

Nakon nekoliko sati provedenih iza rešetaka i triježnjenja, Jonesa je iz zatvora izvukla njegova majka plativši mu jamčevinu.

Agencija First Round Management, koja predstavlja Jona Jonesa, potvrdila je kako je njihov klijent uhićen zbog vožnje u pijanom stanju prilikom čega je izazvao prometnu nesreću. Osim potvrde incidenta, zamolili su medije za privatnost radi dobrobiti samog borca i njegove obitelji koja trenutačno prolazi 'kroz teško razdoblje'.

Prema izvještaju šerifova ureda u području Broome gdje je Jones priveden, UFC-ov prvak je tijekom nesreće pretrpio tek lakše ozljede, a u nesreći osim njegovog Bentleyja nije sudjelovalo niti jedno drugo vozilo. Jones se pod još neutvrđenim okolnostima zabio u stup.

Šerifov ured je za sada odbio otkriti je li se s MMA borcem u autu tijekom nesreće nalazila bilo koja druga osoba.

Sada se čeka reakcija UFC-a koji ne gleda blagonaklono na sve učestalije incidente svojih boraca.