Ostali sportovi (NE)MIR UOČI EP-a

Goluža: Neka igrači razmišljaju o sebi, a ne o meni

  • Autor: Agencija VLM
  • 23.12.2011 22:01:02
  • 23.12.2011 19:00:04

'Igrači bi trebali razmišljati o sebi, a ne o izborničkoj funkciji', poručuje iz Karlovca, gdje je hrvatska muška rukometna reprezentacija na pripremama za Europsko prvenstvo u Srbiji, njezin izbornik Slavko Goluža

Molba da prokomentira nezadovoljstvo Vedrana Zrnića i Ivana Ninčevića time što nisu pozvani na prvi krug priprema u Karlovac, izbornika je pomalo naljutila.

'Na popisu je 28 igrača i 28 ih može završiti u Vršcu. Nema razloga za nervozu ako netko nije pozvan. O svakome vodimo računa i svakoga pratim u detalje. To mi je posao, a to što se pojedinci igraju izbornika, ide na njihovu dušu. Ne trebaju nam negativnosti. Ja sam pozitivac', odgovara Goluža.

Dodaje da, ako netko nije pozvan, ne znači da neće biti. Upravo je završio prvi dio priprema za EP.

'Nije bilo povreda. Neki nisu došli u najboljem stanju, nisu ni mogli najbolje izvršiti zadatke. No, zadovoljan sam njihovim htijenjem. Nisu odustajali', kaže Goluža.

Emanuel Štrlek je također zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema.

'Napravili smo dobar posao. U obrani smo počeli vježbati važne detalje'.

One se nastavljaju u ponedjeljak i traju do petka. Za to razdoblje su u Karlovac pozvani Alilović, Losert, Šego, Štrlek, Batinović, Horvat, Vukić, Matulović, Musa, Marić, Brozović, Balić, J. Valčić, Kopljar, Buntić, Gojun, Bićanić, Matić, Vidović.

Treći dio priprema održat će se u Osijeku od 2. do 12. siječnja. Ondje će se održati turnir na kojem će Hrvatska odmjeriti snage s reprezentacijama Irana, Slovačke i Švedske.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku