KARTE, KARTE

Želite li gledati 'medvjede' protiv moskovskog Dinama?

15.12.2011 u 15:00

Bionic
Reading

U subotu ćemo svjedočiti dolasku velikog ruskog hokejaškog kluba u Hrvatsku. Riječ je o Dinamu iz Moskve koji će povodom 50. godišnjice Medveščaka odigrati prijateljski susret sa zagrebačkim 'medvjedima'

Dinamo u Zagrebu, to jamči spektakl. No ne nogometni, nego - hokejaški!

Ljubitelji hokeja na ledu to čekaju već mjesecima, a za one koji ipak površno prate Medveščak valja naglasiti da je riječ o moskovskom velikanu čije su vitrine pune trofeja iz doba sovjetskog hokeja, ali i ruske lige, koji je svojedobno žario i palio i hokejaškom inačicom Lige prvaka i u čijim su redovima igrali ponajbolji sovjetski i ruski igrači. Spomenimo samo Maxima Afinogenova, Pavela Dacjuka, Alekseja Kovaljeva i Aleksandera Ovečkina.

Taj Dinamo gostovat će u subotu u Domu sportova i prigodom proslave 50. rođendana Medveščaka odigrati prigodnu utakmicu pred, nema ni najmanje sumnje, prepunim tribinama Ledene dvorane. Susret je na rasporedu u 15 sati, a tportal.hr dijeli 2x2 karte za utakmicu.

Kako do njih? Jednostavno, slijedite doljnji link, odgovorite na postavljeno pitanje, na e-mail nam pošaljite svoje podatke i točan odgovor te se nadajte da ćete biti među dobitnicima. Sretno!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Maja Štetić
Marko Kaljesnik