BOGATIJI ZA PARTNERA

Vaterpolska reprezentacija dobila novog sponzora

26.10.2011 u 11:15

Bionic
Reading

Turistička kompanija Uniline i Hrvatski vaterpolski savez (HVS) potpisali su u srijedu ugovor o poslovnoj suradnji kojim Uniline postaje sponzor i poslovni partner HVS-u.

'Ovaj ugovor temelji se na poslovnoj strategiji i planovima razvoja tvrtke koja želi značajnije investirati i u sport. Da mislimo ozbiljno potvrđuje i podatak da smo ugovor potpisali na četiri godine, a posebno nam je zadovoljstvo što smo ga potpisali s jednim od najtrofejnijih hrvatskih sportskih saveza', rekao prigodom potpisivanja Ugovora predsjednik Uprave Uniline Boris Žgomba.

Dopredsjednik HVS-a Perica Bukić istaknuo je da je prema službenim podacima Svjetske federacije sportova na vodi (FINA) Hrvatski vaterpolski savez najuspješniji u cjelokupnoj vaterpolskoj obitelji. 'Suradnja s Unilineom je još jedan dokaz da je u Hrvatskoj moguće uspostaviti partnerstvo između gospodarstva i sporta. Uvjeren sam da ćemo našu suradnju svakodnevno unapređivati i zajednički se prilagođavati promjenama na tržištu,' kazao je Bukić.

Svečanosti potpisivanja ugovora nazočila je i većina članova Upravnog odbora Hrvatskog vaterpolskog saveza te izbornik vaterpolske reprezentaciji Ratko Rudić koji je naglasio značenje potpisivanja ovakvog ugovora ne samo za seniorsku, već i za sve ostale vaterpolske selekcije.

'Od izuzetnog značaja je imati uza sebe ovakvog partnera koji nam može organizirati sve od prijevoza, smještaja i prehrane, pa se igrači mogu posvetiti samo treningu i nastupima. Naravno, da nam je glavni cilj u 2012. što bolji nastup na OI u Londonu, ali prije toga nas očekuje niz akcija počevši od Svjetske lige, do Europskog prvenstva u siječnju u Eindhovenu. Mi imamo već standariziranu reprezentaciju i neće biti većih promjena, a imamo dovoljno vremena za temeljite pripreme koje će za London početi već u svibnju. Naravno, da nam ovakvi ugovori olakšavaju naše planove,' zaključio je Rudić

Uniline je kompanija sa 150 djelatnik koja je u sektoru turizma sa 300.000 korisnika turističkih usluga ostvarila ove godine 25 posto veći prihod nego prošle godine.