Ostali sportovi PUMA SOCIAL NATIONAL TEAM

Tko od naših celebrityja zaslužuje poziv u reprezentaciju?

  • Autor: tportal.hr
  • 7.4.2011 13:36:48
  • 7.4.2011 11:29:08

Puma je pravi sportski brend i zato 20. travnja pokreće internacionalno natjecanje koje će okupiti najtalentiranije pojedince iz 20-ak svjetskih zemalja u nepravedno zanemarenim sportovima i poziva sve “majstore” ping-ponga, biljara, kuglanja, stolnog nogometa i karaoka da iziđu iz anonimnosti i pošalju video uratke svojih najboljih finti, pokreta, trikova i nezaboravnih izvedbi

Pet sportaša odnosno uploadanih filmova s najvećim brojem glasova iz svake uključene države oformit će nacionalni tim svoje zemlje.
Uz javno priznanje i sportsku slavu, tu je i atraktivna nagrada: Puma godinu dana sponzorira pobjednika.

A mi smo i osobno provjerili kako se naši celebritiyi snalaze u tzv. zanemarnim sportovima: kuglanju i stolnom tenisu. I dok su neki prvi puta imali u rukama tako veliku kuglu, drugi su pokazali da su potpuno spremni za Puma National Team, novi nagradni natječaj na Facebooku.

Fantastičnu atmosferu na eventu pojačao je svojim nastupom DJ E-Base, dok su Rene Bitorajac i Damir Hoyka pokazali zavidno umjeće, kako u kuglanju tako i u stolnom tenisu.
Na predstavljanju Puma National Team društvenog eventa, nismo mogli ne primijetiti prelijepu TV voditeljicu Koranu Gvozdić koja je plijenila pažnju prisutnih svojom linijom i spretnošću u kuglanju.

Od 20. travnja i vi ćete imati priliku pokazati što znate i kandidirati za mjesto u nacionalnoj reprezentaciji kuglanja, pikada, biljara, stolnog nogometa.

Uključite se u ovo jedinstveno online sportsko natjecanje i ovjenčajte se slavom Puma pobjednika!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku