DRUGA UTAKMICA (19.15)

'Medvjedi' ruše Klagenfurt u Ledenoj

01.03.2011 u 09:46

Bionic
Reading

Medveščak danas (19.15, Ledena dvorana) igra drugu utakmicu četvrtfinalne serije s KAC-om iz Klagenfurta. Prvi susret je završen slavljem Austrijanaca 3:2

EBEL liga je stigla do doigravanja i na redu su druge utakmice četvrtfinala, a 'medvjedi' će pokušati izjednačiti u seriji protiv prve momčadi regularnog dijela.

'Odlična je to momčad s jako dobrim igračima, ali prolaz u polufinale ovisi o nama. Samo se ne smijemo brinuti o tome kako igra KAC, već o našoj igri. Sve dok ne kompliciramo i držimo se naše igre, neće biti problema. Uz to, svakako će nam pomoći i prošlosezonsko iskustvo', rekao je branič 'medvjeda' Kenny MacAulay te izdvojio što je najveći adut hrvatskog predstavnika.

'Naši nevjerojatni navijači. Oni će nam biti sedmi igrač na ledu. Uvijek su glasni, pozitivno utječu na nas i podrže nas u svakoj situaciji. Veselimo se igranju u Ledenoj i tome što ćemo imati priliku uzvratiti KAC-u pred svojom publikom.'

Situacija s ozljedama nije idealna pa domaćin ne može računati na kapetana Alan Letanga i braniča Miroslava Brumerčika, dok su napadači Joel Prpic i Wacey Rabbit upitni zbog prehlade.

Inače, gostujući igrač Reichel igrat će u Zagrebu jer je prošao bez kazne zbog incidenta u prvom ogledu. Austrijanac je namjerno i iz sve snage palicom udario 'medvjeda' Banhama po gornjem dijelu ruke dok je ležao na ledu, ali nije suspendiran.