POGLED PREMA BEČU

Ima li Austrija ključ za obranu Grčke?

17.11.2010 u 08:37

Bionic
Reading

Grčka je suparnik Hrvatskoj u kvalifikacijama za Euro 2012. i sigurno će Slavenu Biliću biti zanimljivo vidjeti kako će se ta reprezentacija postaviti u prijateljskoj utakmici protiv Austrije. Svaka informacija o suparniku je dobrodošla. Utakmica je na rasporedu u srijedu u 20.30 sati uz izravan prijenos na Areni Sport 2

Austrijski izbornik Dietmar Constatini sa svojom je selekcijom dobro krenuo u kvalifikacijama za Euro 2012 i s tri odigrane utakmice drži drugo mjesto A skupine, među konkurentima koji su odigrali po jedan dvoboj više. Povrh svega, u te tri utakmice još nema ni poraza. No, iako prijateljski, dvoboj s Grčkom bit će mu dobar pokazatelj snage jer u dosadašnjem dijelu kvalifikacija Austrija je igrala s Azerbajdžanom, Kazahstanom i Belgijom, a Grčka je suparnik čija se igra bazira na 'mučenju igre' i forsiranju obrane.

Naravno, tako se barem tješimo mi i Slaven Bilić, koji je protiv momčadi Manuela Santosa početkom rujna u Zagrebu odigrao 0:0. Vjerujemo da će barem netko iz Slavenova stručnog stožera večeras biti uz Arenu i pratiti ovaj dvoboj.

Podsjetnik na maksimirskih 0:0 protiv Grčke