NASTAVAK LJUBAVI

Vratar Partizana provocirao Delije

24.10.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Na Marakani je Partizan srušio Crvenu zvezdu golom Moreire. Iako je to bio jedan od najmirnijih derbija u povijesti, porciju uvreda dobio je vratar 'crno-belih' Vladimir Stojković

Golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković nekada je branio za Crvenu zvezdu, a sada se na Marakani pojavio u 'krivom' dresu. Prelazak u ljutog rivala zamjerile su mu Delije koje su ga skoro linčovale u autobusu reprezentacije prije kvalifikacijske utakmice s Italijom.

Njega i obitelj sada čuvaju specijalci, a Stojković se na Marakani pojavio s natpisom koji će još više povećati mržnju navijača Zvezde prema njemu. Na majici je pisala poruka Grobarima - 'Oprostite mi moju ružnu prošlost' - jasno aludirajući na godine provedene u 'crveno-belom' dresu.

Naravno, prije, za vrijeme i poslije utakmice Delije su vrijeđale vratara, pokušavajući ga i pogoditi stolicama, ali sve je ostalo samo na pokušaju.

'Nisam želio nikoga provocirati, samo sam rekao svoj stav. Potpisao sam za Partizan i svoju ću budućnost posvetiti njemu. Huligana se ne bojim, pokazao sam da me ne mogu uništiti', rekao je Stojković nakon utakmice.