NESRETNI IGRAČI

Srna: Ne možemo publiku tjerati na stadion

12.10.2010 u 23:00

Bionic
Reading

Unatoč pobjedi nad neugodnim i opasnim suparnikom, hrvatski su reprezentativci nakon dvoboja djelovali dosta razočarano. Naravno, ne zbog rezultata i igre, već slabog odaziva publike

'Svaka pobjeda nam je vrlo bitna, podiže nam rejting i atmosferu. Ozbiljno smo shvatili suparnika i zadovoljni smo pobjedom. No razočarani smo jer vjerujemo da smo zaslužili više navijača. Moje mišljenje je da bi možda ovakve utakmice trebali bi igrati po cijeloj Hrvatskoj. Ja volim igrati i u Varaždinu, Splitu, Osijeku, Rijeci', rekao je Ognjen Vukojević.

S njegovim se mišljenjem složio i kapetan Darijo Srna, koji doduše nije bio toliko oštar prema navijačima.

'Znam da je radni dan, kriza u Hrvatskoj i ulaznice skupe. No ne možemo mi tjerati publiku u Maksimir. Što se same utakmice tiče, poslije pobjede u Izraelu nije bilo lako se koncentrirati na prijateljsku utakmicu, ali pokazali smo da smo puni samopouzdanja, protiv jakog protivnika, bez pet-šest igrača stigli smo do važne pobjede', izjavio je kapetan, a najistaknutiji igrač dvoboja, Niko Kranjčar, osim što je iščekivao rezultat iz Londona, uživao je i u svom prvom reprezentativnom golu na Maksimiru.

'Pokazali smo ozbiljnost i zrelost, stvorili mnogo lijepih prilika. Meni je ovo jedan od najdražih golova, prvi u Maksimiru za reprezentaciju. Naravno, dragi su mi i ovacije u Maksimiru, jer zna se da je meni ovo drugi dom', rekao je Niko Kranjčar te se i dotaknuo tatinog uspjeha.

'Presretan sam zbog toga, jer je bio totalni autsajder u svojoj skupini, a sada ima deset bodova. Ova nam pobjeda, baš kao i ona protiv Izraela puno znači u motivacijskom smislu, moramo proći Maltu, a vjerujem da ćemo to ozbiljno shvatiti i da neće biti problema', završio je Niko.