POSAO OBAVLJEN

Mandžo potpisao, Dinamu ipak manje novca

16.07.2010 u 20:27

Bionic
Reading

Mario Mandžukić i službeno je postao član Wolfsbura potpisavši ugovor na četiri godine sa svojim novim poslodavcima. Ipak, njemački mediji su objavili da za hrvatskog reprezentativca Dinamu nije isplaćeno devet milijuna eura

Mandžukić je ispunio svoj san i vratio se u sredinu u kojoj je napravio prve nogometne korake. Zadovoljstvo nije imao razloga skrivati.

'Želja mi je bila Bundesliga, a sada sam u velikom klubu koji će ispuniti moja očekivanja', rekao je Mandžo kojemu je dobrodošlicu zaželio čitav klupski vrh. Jedan od njih očito je došapnuo iznos odštete novinarima i njemački mediji su objavili da će Dinamu biti isplaćeno osam milijuna eura, a ne devet, kako se u Hrvatskoj moglo čuti.

Otkada je klupu Wolfsburga preuzeo Steve McLaren, Mandžukić je treće pojačanje kluba koji je prošloga ljeta slavio naslov njemačkog prvaka. Prije njega potpisali su s Arneom Friedrichom koji je blistao na SP-u i s pouzdanim Dancem Simonom Kjaerom. Klub je napustio nigerijski napadač Obafemi Martins, a uskoro bi mogao završiti i lov na najveću klupsku zvijezdu Edina Džeku.