A NIJE MU BILO PRVI PUT

Ferguson ljut na 'početnika' Gerrarda

03.05.2010 u 10:17

Bionic
Reading

Gostovanje Chelseaja kod Liverpoola bila je možda i posljednja prilika Manchester Unitedu da se dokopa naslova, ali je Gerrardova greška omogućila Drogbi lagan pogodak. Zbog tog poklona posebno bijesan bio je Ferguson, no zaboravio je da to Gerrardu nije bila prva takva greška

Prvi čovjek struke Manchester Uniteda, sir Alex Ferguson razočaran je greškom kapetana Liverpoola Stevena Gerrarda, nakon koje je Chelsea poveo u velikom nedjeljnom derbiju. Gerrardova loša povratna lopta Reini omogućila je Drogbi da lagano poentira, a Chelseaju da stigne na korak do naslova prvaka.

Londonskom klubu sada treba pobjeda protiv Wigana na svom stadionu, dok Manchester United može samo čekati i nadati se grešci 'bluesa' da bi osvojio 19. naslov prvaka. Naravno, Ferguson je bio razočaran 'lakim golom'.

'Taj sam pogodak vidio tek nakon naše utakmice. To je bio veliki poklon. Nažalost, protiv toga se ne možete boriti. Morate to prihvatiti i pomiriti se s time', zaključio je Ferguson.

No iako Škot vjeruje u zavjeru, Steven Gerrard je dosad napravio nekoliko sličnih grešaka, a posebno se pamti njegov poklon Henryju u sezoni 2005/2006.