ZAPETLJANI TRANSFER

Kaka se sprema u City, navijači Milana protestiraju!

19.01.2009 u 13:32

Bionic
Reading

Nevjerojatna ponuda Manchester Cityja za veznjaka Milana vrijedna više od 100 milijuna eura potpuno je pomutila razum svima. Tako u Milan dolazi tata Kaka, kako bi dogovorio mogući prelazak sina na Otok, dok s druge strane navijači Milana pišu grafite i protestiraju zbog moguće prodaje

Otac proslavljenog brazilskog nogometaša i njegov poslovni savjetnik Bosco Leite dolazi u Milan kako bi s čelnicima talijanskog kluba preispitao postoji li mogućnost da njegov sin Kaka prijeđe u Manchester City. Dok mediji razglabaju o više od 100 milijuna vrijednoj ponudi Cityja (što bi bilo i najskuplji transfer u povijesti nogometa), gnjevni Milanovi navijači pišu peticije, grafite i protestiraju pred sjedištem Milana, tražeći od čelnika kluba da ne popuste pritisku tolikog novca. Oni žele Kaku na San Siru i točka.

Kad su prebogati šeici koji su vlasnici Cityja ponudili Milanu 110 milijuna eura, u talijanskom klubu su odgovorili da postoji mogućnost prodaje Kake. I tad je došlo do problema. S jedne strane, klub bi želio prodati Kaku za taj nevjerojatni iznos, s druge strane, igrač ne bi volio otići, a tu je i pritisak navijača.