KLINCI LOVE REKORDE

Pioniri iz Nedeljanca deklasirali protivnike sa 48:0

06.04.2010 u 18:45

Bionic
Reading

Nesvakidašnjem rezultatu nogometne utakmice mogli su svjedočiti ove nedjelje gledatelji na susretu pionirske 1. županijske lige u Nedeljancu između domaćina i Nove Vesi

Nesvakidašnjem rezultatu nogometne utakmice mogli su svjedočiti ove nedjelje gledatelji na susretu pionirske 1. županijske lige u Nedeljancu između domaćina i Nove Vesi Naime, rezultat utakmice nakon 80. minuta igre bio je 48:0!

Premda su protivnici iz Nove Vesi nastupali sa samo osam igrača, rijedak je broj zaljubljenika nogometne lopte koji će se sjetiti ovako visokog rezultata, pa čak i u nižim uzrastima.

Najviše su se nazabijali Nikola Šincek i Dario Gradečak, po čak deset golova, dok je iza njih ostao Igor Buhin sa 'samo' devet golova. Kuriozitet je i zapisnik s utakmice – da bi se upisala imena strijelaca bilo je potrebno čak – tri stranice zapisnika.

No, pionirima Nedeljanca ovo nije prvi sličan pothvat ove sezone. Od ukupno šesnaest utakmica ove sezone, tek su u pet postigli manje od deset golova.

Dosadašnji rekord u sezoni bio im je pobjeda od 30:0, a ni kod kuće pioniri Nove Vesi ujesen nisu bolje prošli – primili su čak 28 golova.

Stoga i ne čudi gol razlika malih Nedeljančana – nakon 16. kola (uz, naravno, svih šesnaest pobjeda) imaju nevjerojatnu gol razliku od 253:6!

Kako je do kraja sezone ostalo još dugih deset kola te će, s obzirom na formu malih pionira iz Nedeljanca, biti zanimljivo vidjeti na kojoj će se brojci postignutih golova zaustaviti na kraju sezone.