NIJE SASVIM JASNO

Talijani se pitaju: Cijeni li Perišića njegov trener ili ipak ne?

28.10.2016 u 12:52

Bionic
Reading

Nakon što mu Frank de Boer nije dao niti minute u neizvjesnoj utakmici protiv Torina, talijanski mediji se pitaju je li Ivan Perišić zaista jedan od ključnih igrača kod nizozemskog trenera...

Perišić je možda nedodirljivi prvotimac hrvatske nogometne reprezentacije, no nema status u klubu poput Luke Modrića u Realu ili Ivana Rakitića u Barceloni.

Kod trenera Franka de Boera Perišić nema sigurno mjesto u udarnoj postavi Intera. Započeo je dosta utakmica od prve minute, ali je ponekad i ulazio tek u završnicama, a ove srijede u neizvjesnom okršaju protiv Torina Nizozemac mu nije dao niti minute.

Talijanski mediji se nakon svega pitaju koliko Ivana zapravo cijeni njegov trener, jer riječ je o igraču neupitnih kvaliteta na kojem se bazira igra hrvatske izabrane vrste, ali ne i Intera, već se u Milanu nalazi u rotaciji s Ederom te ponekad Candrevom.

Okršaj u nedjelju protiv Sampdorije trebao bi donijeti povratak u momčad Perišića od prve minute, ali s De Boerom se nikad ne zna. Znakovito je da ga nije koristio u utakmici u kojoj mu je prijetio otkaz u slučaju neuspjeha, a baš u takvom dvoboju treneri posežu za igračima koje najviše cijene...