NERVOZA U MÜNCHENU

Kovač za rođendan oduševio Njemačku i posvađao Bayern!

16.10.2016 u 11:42

Bionic
Reading

Niko Kovač apsolutni je junak 7. kola Bundeslige nakon što je njegov Eintracht s igračem manje otkinuo bodove velikom Bayernu. U bavarskom klubu raste pritisak na Ancelottija, a naš je strateg nagradio svoje igrače jutrom bez treninga...

Malotko se nadao da bi Eintracht mogao ostati neporažen u dvoboju protiv Bayerna, posebno nakon što je Huszti dobio drugi žuti karton pola sata prije kraja susreta, u trenutku kad su Bavarci već vodili 2:1. No Marco Fabian uspio je izjednačiti i donijeti veliki bod klubu iz Frankfurta, na radost Nike Kovača koji je upravo u subotu slavio 45. rođendan.

Njemačka javnost očekivano je oduševljena uspjehom hrvatskog stratega kojem rastu dionice u Bundesligi.

'Nisam iznenađen. Igrači su odigrali točno onako kako sam tražio od njih i na kraju su se nagradili', izjavio je Niko Kovač nakon utakmice i priznao da će ih i sam nagraditi:

'U nedjelju ujutro nema treninga.'

Kad Kovač, koji je poznat po željeznoj disciplini, pokloni ekipi slobodno jutro, onda je jasno da je zadovoljan. A u Bayernu je sasvim suprotna situacija. Nakon drugog u nizu remija u Bundesligi te poraza od Atletica u Ligi prvaka raste pritisak na Carla Ancelottija, kao i na igrače.

'To nije bio Bayern u prvom poluvremenu. To je neprihvatljivo, s takvim stavom se pojaviti na terenu', izjavio je predsjednik Carl-Heinz Rummennige nakon utakmice, najavivši da će tražiti odgovore zbog blijedog nastupa u Frankfurtu.

'Nekad treba gurnuti prst u ranu ako rana postoji', znakovite su riječi prvog čovjeka Bayerna, koji je bio iznimno ljutit zbog viđenog na terenu.