KRATKO I JASNO

Iz HNS-a otkrili pravu istinu o nedolasku Alena Halilovića

30.08.2016 u 09:23

Bionic
Reading

Hrvatska muška U-21 reprezentacija okupila se ovoga ponedjeljka u Zagrebu, odakle je krenula put Sv. Martina na Muri, u kojem će se pripremati za predstojeći kvalifikacijski susret sa Švedskom koji je na rasporedu ovoga četvrtka 1. rujna u Koprivnici, nakon čega mlade hrvatske nade očekuje i gostujući dvoboj s Gruzijom 6. rujna, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2017.

No najviše pozornosti dobila je informacija kako se na okupljanju nije pojavio Alen Halilović, što je izazvalo razne špekulacije u medijima. Nagađalo se kako je naš talent i dalje bijesan jer ga je izbornik Ante Čačić prekrižio s popisa putnika A selekcije koji su igrali na Europskom prvenstvu u Francuskoj. No to se nije pokazalo istinitim.

Razloge nedolaska otkrio je tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak za službenu stranicu hns-cff.hr

'Iz Alenovog kluba Hamburger SV-a stigla su dva dopisa, jedan samoga Halilovića, a drugi Jurgena Ahlerta, team managera, u kojima mole za razumijevanje te pojašnjavaju kako Haliloviću treba vremena za prilagodbu u novu sredinu, stoga su ga željeli zadržati u Njemačkoj. Navedene argumente smo prihvatili, a Halilović će u narednim okupljanjima biti u sastavu.'

I to je to, nema nikakve nove afere u hrvatskom nogometu.

Dodajmo još da su na okupljanje Hrvatske U-21 stigli Dominik Livaković (Dinamo), Karlo Bartolec (Nordsjaelland), Antonio Milić (Oostende), Dino Perić (Lokomotiva), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Filip Benković (Dinamo), Josip Brekalo (Wolfsburg), Stipe Perica (Udinese), Domagoj Pavičić (Dinamo), Ivan Fiolić (Lokomotiva), Josip Posavec (Palermo), Petar Bočkaj (Lokomotiva), Luka Capan (Lokomotiva), Filip Krovinović (Rio Ave), Mirko Marić (Lokomotiva), Nikola Vlašić (Hajduk), Fran Tudor (Hajduk) i Ivan Brkić (Istra 1961).