NOVI IZBORNIK GAUČOSA

Ovako je uvjerio Messija: Ako ćeš slušati sto idiota, poludjet ćeš

23.08.2016 u 21:51

Bionic
Reading

Nakon šokantne odluke u lipnju da se povlači iz reprezentacije, zvijezda Barcelone i Argentine Lionel Messi odlučio se na povratak među Gaučose. Argentinski izbornik Edgardo Bauza otkrio je kako je utjecao na Messija da promijeni odluku

Argentinski izbornik Bauza s nekoliko je savjeta prišao Messiju, objasnivši mu da ne razmišlja o idiotima te da promijeni svoju odluku o oproštaju od dresa s državnim grbom.

Očito je taj razgovor urodio plodom jer Messi je sredinom kolovoza promijenio odluku te je pozvan na kvalifikacijske utakmice za svjetsko prvenstvo protiv Urugvaja i Venezuele.

'Bio sam kod Messija, ali ne da ga uvjeravam, nego da razgovaramo o nogometu. Pričali smo gotovo dva sata, a onda je on donio odluku da se vraća u reprezentaciju. I zato je sada na popisu igrača. Rekao sam mu da u Argentini ima sto idiota koji govore i kritiziraju, da ljudi traže puno i ako se bude obazirao na tih sto idiota, poludjet će. Očito je sve to utjecalo na njega jer odlučio je pomoći reprezentaciji i s njom nešto osvojiti', objasnio je Bauza, ali i dodao još nešto.

'Rekao sam mu: to što si najbolji na svijetu ne jamči da ćeš pobijediti u utakmici, ali garantira da si opasnost za protivnike. Moramo bolje koristiti što imamo Messija.'