posrnuli Inter

Lionel Messi doživio novi težak udarac; ovome se po dolasku u SAD sigurno nije nadao

11.04.2024 u 11:02

Bionic
Reading

Lionel Messi i njegov Inter Miami ispali su u četvrtfinalu Kupa prvaka CONCACAF-a, Konfederacije Sjeverne i Srednje Amerike i Kariba

Nakon poraza 1:2 u prvoj utakmici u Miamiju, koju je svjetski prvak iz Argentine propustio zbog ozljede, Inter je u srijedu navečer u Meksiku izgubio 1:3 od Monterreya, koji se tako ukupnim rezultatom 5:2 plasirao u polufinale.

Messi se vratio u postavu Inter Miamija prvi put nakon gotovo mjesec dana izbivanja zbog ozljede, ali je bio nemoćan protiv Meksikanaca, pogotovo nakon crvenog kartona Jordija Albe u 78. minuti. Od početka su zaigrala i druga dva bivša igrača Barcelone, Luis Suarez i Sergio Busquets.

No, nema sumnje kako se Messi, kad je stigao u ovaj ambiciozni klub, ovome se sigurno nije nadao. Mnogi se slažu kako je ovim porazima Lionel Messi doživio novi težak udarac u karijeri i mnogi se pitaju kakav će to trag na njemu ostaviti.

Messi i dalje ima dvije šanse osvojiti naslov s Miamijem ove sezone, u američkom MLS prvenstvu momčad je na trećem mjestu Istočne konferencije, a osim toga tu je i Liga kup koji se održava ljeti.

CONCACAF Kup prvaka glavno je regionalno klupsko natjecanje za Sjevernu Ameriku, Srednju Ameriku i Karibe, a pobjednik ovogodišnjeg turnira dobiva mjesto na proširenom Svjetskom klupskom prvenstvu sljedeće godine.