PANIKA U MADRIDU

Ronaldo želi igrati, a liječnici sa zebnjom poručili: Riskira kraj karijere!

03.05.2016 u 12:19

Bionic
Reading

Iako se u španjolskim medijima pričalo kako se Cristiano Ronaldo dobro oporavlja od ozljede mišića (zadnja loža), izgleda da će njegov nastup protiv Manchester Cityja biti pod velikim upitnikom

U uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka Real Madrid u srijedu mora loviti pobjedu s obzirom na to da je na Etihadu protiv Manchester Cityja završilo siromašnih 0:0. Cristiano je jako važan za ovu utakmicu, ali izgleda da je situacija ozbiljnija nego što se u prvi tren mislilo.

Jedan od najboljih igrača, a za neke i najbolji igrač svijeta, prema riječima Mikela Sancheza ne smije olako shvatiti svoju ozljedu. Poznati madridski liječnik Sanchez, koji je zadužen za fizičko stanje Rafaela Nadala te uvijek dobije poziv kada su u pitanju ozljede igrača Reala, dao je svoju dijagnozu o stanju Ronalda. Na treninzima se Ronaldo dobro osjeća, ali je velika razlika između treninga i utakmice ovakve važnosti, a usto uvijek postoji rizik od opasnog starta što bi mogao značiti i kraj karijere sjajnog Portugalca.

Naime, samo jedan udarac u bolno mjesto ili krivi pokret tijela mogli bi, ako se obnovi ozljeda, označiti raniji završetak karijere što u ovom trenutku nekima zvuči kao crni scenarij. Međutim, rizik itekako postoji pa stoga nije poznato hoće li Ronaldo moći igrati ovu važnu utakmicu i zapravo nitko ne zna kada će se uopće vratiti na travnjak.

Osim Sancheza, navodno se javio i specijalist Jose Noronha koji je operirao igrače poput Pepea i Falcaa te se obratio savjetom da bi Ronaldo 'definitivno trebao propustiti uzvrat u Ligi prvaka jer je rizik prevelik'.

Svi znaju da Ronaldo živi za nogomet, pa tako i Sanchez i Noronha, ali su svi svjesni da će sam odlučiti hoće li nastupiti u toj utakmici.

Svi se nadaju kako će se ovaj scenarij završiti na najbolji mogući način te da ovo nije kraj 31-godišnjeg fenomena koji je oborio mnoge rekorde svijeta, a u Realu gotovo sve. Može nam pružiti još nekoliko godina vrhunske igre te će valjda napraviti najbolje za svoju karijeru.

Podatak kako čelnici Reala za Ronalda na stolu navodno imaju sjajnu ponudu bogatog PSG-a još dodatno daje na težini ovoj ozljedi. Sve su to razlozi zbog kojih je u Madridu zavladala prava panika. Svaka čast Luki Modriću i društvu, ali bez Ronalda teško će Real do preostala dva trofeja koja su u igri (Liga prvaka i Primera).