SPREMAN ZA OKRŠAJ

Halilović poslao jasnu poruku svojoj Barceloni!

13.02.2016 u 20:10

Bionic
Reading

Nakon što je zabio pogodak protiv Raya u petak, Alen Halilović za dnevnik Marca je priznao da je izuzetno motiviran uoči utakmice Sportinga s njegovim matičnim klubom Barcelonom u srijedu...

Mladi 19-godišnji veznjak postigao je svoj treći ovosezonski pogodak u Primeri u dvoboju ovaj vikend protiv Raya koji je završio 2:2, a Sporting je četvrtu utakmicu zaredom ostao neporažen te polako bježi s dna ljestvice.

Halilović je posljednje četiri utakmice započinjao s klupe, no u intervjuu za dnevnik Marca potvrdio je da ga to ne zabrinjava i da je njegov odnos s trenerom Abelardom i dalje dobar.

'Sve je u redu. Dobro sam se snašao u Gijonu i naporo radim. Trener sa mnom puno priča i sretan sam ovdje,' izjavio je Alen Halilović kojeg u srijedu čeka poseban izazov: dvoboj protiv Barcelone čiji je zapravo igrač, dok je u Sportingu tek na posudbi.

Iako će igrati protiv svog kluba, Halilović je najavio da nema popuštanja i da maksimalno motiviran dočekuje susret u srijedu.

'Barcelona je moja ekipa, ali ne mogu reći da se neću u srijedu boriti. Tri boda mogu ostati u Gijonu, zašto to ne bismo ostvarili?', pun je optimizma momak koji je i protiv Reala na Bernabeuu odigrao zapaženu utakmicu.