PRONAĐEN 'KRIVAC'

Adebayor iz Arsenala otišao zbog Wengera

30.10.2009 u 09:34

Bionic
Reading

Bivši napadač Arsenala Emmanuel Adebayor, koji je ovoga ljeta prešao u Manchester City, tvrdi da je trener 'topnika' Arsene Wenger razlog njegova odlaska iz londonskog kluba

Prema mišljenju togoanskog reprezentativca, ostanak u Arsenalu za njega bi značilo i prelazak na klupu za rezervne igrače.

'Kad sam razgovarao s trenerom Wengerom, shvatio sam da mi pokušava reći da ako ostanem u Arsenalu da neću imati priliku previše igrati', kazao je Adebayor u razgovoru za CNN i tako neizravno uperio prst prema treneru Arsenala.

No ono što je posebno razočaralo Adebayora jest ponašanje njegovih dojučerašnjih suigrača prošloga mjeseca kada je Manchester City igrao protiv Arsenala.

'Kad sam došao do tunela vidio sam svoje prijatelje i htio se rukovati s njima, no oni to nisu htjeli. Bio sam šokiran njihovim ponašanjem. Jako su me povrijedili. Na terenu sam čuo navijače kako me provociraju, vrijeđaju moju majku i oca i to je jednostavno bilo previše', smatra Adebayor koji je na toj utakmici 'pukao' i udario Van Persiea zbog čega je kasnije bio kažnjen, što novčano, što zabranom igranja.