KRAJ SAPUNICE

'Sergio Ramos nas je izdao, sada znamo i zašto!'

30.07.2015 u 17:41

Bionic
Reading

Kapetan Real Madrida potpisao je novi ugovor s 'kraljevskim klubom' do 2020. godine, otklonivši tako mogućnost prelaska u Manchester United, u kojem su neugodno razočarani Ramosovim izigravanjem usmenih dogovora...

Transferni rat između Reala i Manchester Uniteda traje tijekom cijelog ljeta, a ove srijede madridski klub zadao je ključan udarac engleskom rivalu. Naime, Sergio Ramos potpisao je novi ugovor i ostaje u Madridu do 2020. godine, uz plaću od 9 milijuna eura godišnje. Tako je mogućnost njegovog prelaska na Old Trafford onemogućena, kao i manevarski prostor engleskog kluba oko prodaje Davida de Gee.

Podsjetimo, Real želi golmana De Geu pod svaku cijenu u svojim redovima, ali mu se ne žuri dovršiti posao ove sezone, jer mu sljedeće istječe ugovor i može ga dobiti besplatno. S mladim Španjolcem postigao je dogovor o dodatnom bonusu prilikom transfera ako ne potpiše novi ugovor s Unitedom. Nešto slično pokušao je ManUtd izvesti sa Sergiom Ramosom, što bi mu u cijeloj priči znatno popravilo pregovaračku poziciju, no kapetan 'kraljevskog kluba' odlučio je izigrati sve usmene dogovore i ostati u Madridu.

'Osjećamo se izdani od Ramosa. Samo nas je iskoristio da bi potpisao novi ugovor s Realom,' izjavio je izvor unutar ManUtda za Daily Star te dodao:

'Takav tip ponašanja ne očekuje se od igrača njegove veličine i pozicije.'

S obzirom na očajan nastup nemotiviranog De Gee protiv PSG-a u srijedu te mogući gubitak vrijednog igrača bez odštete, Manchester United nalazi se u vrlo teškoj poziciji, gotovo potpuno matiran pa bi do kraja kolovoza mogao potpisati kapitulaciju i predati golmana Madridu te barem nešto zaraditi na njemu...