SLUŽBENO POTVRĐENO

Veliki transfer: 'Zločesti dečko' okrenut će Bayern naglavačke!

23.07.2015 u 10:06

Bionic
Reading

Bayern München potvrdio je na svojim službenim stranicama dogovor s Juventusom i prelazak Artura Vidala u bavarske redove sljedeće sezone...

'Postigli smo dogovor s Juventusom, potrebno je samo potpisivanje ugovora i prolazak liječničkog,' objavio je predsjednik Karl Heinz Rummenige.

Podsjetimo, 28-godišnji Vidal već je igrao u Bundesligi od 2007. do 2011. godine u redovima Bayera iz Leverkusena, prije nego što je potpisao za 'Staru Damu' i postao jedan od najuglednijih veznjaka današnjice.

Bayern ga je i prije četiri godine pokušao dovesti u klub, no nije uspio, ali sada iz drugog pokušaja posao je uspješno finaliziran, prema pisanju medija za oko 40 milijuna eura.

U Njemačkoj su svjesni da je riječ o sjajnom igraču, odličnog udarca i kvalitetne igre prema naprijed i nazad, no pribojavaju se ponašanja Artura Vidala, na i izvan terena. Naime, nedavno je tijekom Copa Americe slupao pijan svoj skupocjeni Ferrari i radio scene pred policijom, a također je poznat i po prljavim potezima na terenu.

U svakom slučaju, Bayern je dobio igrača koji će ga okrenuti naglavačke i prodrmati uspavanu svlačionicu Guardioilne momčadi, a hoće li biti dostojna zamjena Schweinsteigeru pokazat će sljedeća sezona...