VELIKA DILEMA

United za zadnju kariku daje 100 milijuna! Tko će ih uzeti?

21.07.2015 u 17:22

Bionic
Reading

Nizozemski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Louis van Gaal došao je do visoke razine rekonstrukcije ofenzivnog dijela svoje momčadi. Nedostaje mu još jedan igrač za kojega ima dvije spektakularne opcije i - 100 milijuna eura

Van Gaal je ovoga ljeta doveo trojicu veznjaka raznih profila i ukupno na njih potrošio 80 milijuna Eura. najviše je United koštao Francuz Schneiderlin (35 milijuna) iz Southamptona, krilo Depaya platili su 27 milijuna, a ikonu Bayerna Schweinsteigera 18 milijuna eura.

Izgubili su utrku s Liverpoolom za Bentekea. a s Chelseajem im traje bitka (na visini od oko 40 milijuna eura) za Barceloninog napadača Pedra.

No, još imaju i sredstava i mjesta u momčadi za jednog velikog 'kapitalca' sa svjetskog tržišta. Dok pokušavaju udobrovoljiti Real da im za velikih 100 milijuna eura ustupe usluge Garetha Balea britanski mediji doznaju da jednaku svotu s Old Trafforda može uzeti i Bayern ukoliko odluči prodati Thomasa Müllera.

Jasno je da bi za bavarski ponos vjerojatno bilo previše United pojačati s dvije klupske legende istoga ljeta, no zato svota i jest paprena... Dovoljna da Guardiola u Bayernu napravi rekonstrukciju po svojoj volji. Ukoliko mu uprava upali zeleno svjetlo za transfer.



Prijelazni rok tek se zahuktava, no čini se da je od spomenute dvije opcije izgledniji transfer Balea... Hoće li i 'na terenu' biti tako., ostaje za vidjeti.