KOŠARICA BARCELONI

Juventus bez pardona odbio 80 milijuna eura za Pogbu!

01.07.2015 u 21:01

Bionic
Reading

Ili su im se Katalonci zamjerili zbog pobjede u finalu Lige prvaka, ili su u Juventusu odlučili zaraditi još više, jer prva ponuda od 80 milijuna eura za Pogbu - glatko je odbijena

U srijedu prijepodne sastali su se Barcelonin sportski direktor Albert Soler i međunarodni sportski direktor Ariedo Braida s predstavnicima Juventusa, direktorom Giuseppeom Marottom i sportskim direktorom Fabiom Paraticijem - a razlog sastanka bio je Paul Pogba.

Iako je predsjednički kandidat za Barcelonu, Joan Laporta obećao dovesti odličnog francuskog igrača i člana Juventusa, Marotta je talijanskim medijima rekao kako su ponudu od 80 milijuna eura u Juventusu odbili i da od prodaje u Barcelonu (zasad) neće biti ništa.

Doduše, U Juventusu se mogu tako i ponašati jer znaju da u redu za Pogbu stoje i Real, Manchester United, Manchester City i PSG.

Ne smije se zaboraviti da je Barcelona pod zabranom transfera, te da ne može registrirati nove igrače. No, tehnički može prijaviti nove igrače koji bi od siječnja sljedeće godine imali pravo nastupa.