BITKA ZA PRVU LIGU

Dinamo na Šibenčane. Šokota upozorava...

Bionic
Reading

U nedjelju 31. svibnja (19 sati) MNK Futsal Dinamo odmjerit će u nastavku borbe za plasman u Prvu ligu snage sa šibenskom Crnicom, prvakom regije Jug

Susret će se odigrati u dvorani II Doma sportova. Zagrebački klub utakmicu dočekuje u sjajnom raspoloženju, nakon starta iz snova s tri pobjede, od toga dvije na zahtjevnim gostovanjima. Ipak, iz kluba najavljuju da su svjesni da je pred njima itekako zahtjevan ispit protiv momčadi koja je zasad uz Dinamo pokazala najviše.

'Sada nam tek treba podrška, ne bi bilo prvi puta u svijetu sporta da se u ovakvim trenucima slavi prerano, te zanemari jak protivnik. Molimo sve Dinamovce i zagrebačke ljubitelje futsala da s nama slave tek ako uspijemo pobijediti, a do tada, kao i toliko puta do sada, ostave grlo bodreći nas do pobjede. Mi obećavamo da ćemo dati sve od sebe, nema većeg motiva nego vjernoj publici darovati prvu ligu,' rekao je Tomo Šokota, koji je nakon ozljede odigrao dvije utakmice i istaknuo se i u napadačkom i obrambenom kontekstu.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 25 kuna u Klubu navijača Dinama Bad Blue Boys, Ilica 37 svaki dan od 10 do 20h. Moći će se nabaviti i prije utakmice na prodajnom mjestu u sklopu dvorane. Za svoje Futsal Dinamo ispred dvorane sprema Fan corner u kojem će se moći učlaniti, proveseliti, okrijepiti i kupiti suvenire.