MOURINHO 'PODCRTAO'

58 milijuna... Ubitačni Mandžin partner spreman za Chelsea

06.05.2015 u 09:55

Bionic
Reading

Londonski Chelsea je stekao naviku kupovanja najboljih igrača madridskog Atletica, a posljednje informacije iz Engleske sugeriraju da će se niz nastaviti i ovoga ljeta

Chelsea je u svoje redove ovoga ljeta doveo Diega Costu i Filipea Luiza (te vratio Curtoisa s posudbe), a The Guardian javlja kako će amblematični Jose Mourinho svoju madridsku berbu nastaviti pokušajem dovođenja sjajnog francuskog napadača Antoinea Griezmanna.

Chelsea je ove sezone naslov osvojio superiornom obranom i u sljedećoj sezoni društvo sa Stamford Bridgea bit će pojačano prvenstveno u prednjoj liniji. Novinar Dominic Fifield, kojemu u Engleskoj vjeruju kada izvještava iz Chelseaja, tvrdi kako je Mourinho spremio 43 milijuna funti (trenutno oko 58 milijuna eura) za dovođenje 24-godišnjeg Francuza Griezmanna koji je u svojoj prvoj sezoni u Atleticu već zabio 25 golova.

Najefikasniji suigrač Marija Mandžukića ovoga je ljeta u Atletico iz Sociedada došao za 30 milijuna eura, a s novcem koji bi dobio za ovaj transfer trener Atletica Simeone imao bi dovoljno sredstava za novu rekonstrukciju svoje ratničke momčadi i bez prodaje svog najtraženijeg pojedinca Kokea kojega želi 'pola Europe'.