'LISICE' U SERIJI

Mourinho mu dolazi u goste, a Kramarić otkrio zašto ga je odbio!

27.04.2015 u 22:07

Bionic
Reading

Leicester City polako ali sigurno bori se za svoj ostanak među premijeligašima. S četiri uzastopne pobjede, izašao je iz zone ispadanja

Burnley, Swansea, WBA i West Ham četiri su momčadi koje su u posljednja četiri kola ostala bez bodova u okršaju s Leicester Cityjem, našeg Andreja Kramarića.

Doduše, nije se 'Krama' baš i naigrao u tim dvobojima, skupio je tek 117 minuta, ali u razgovoru za Večernji list objasnio je kako zbog toga nije razočaran.

'Uhvatili smo ritam pobjeda pa treneru nije lako mijenjati momčad. Sve je O.K., nemam mu što zamjeriti. Važno je da smo ušli u pobjednički niz, a sebi mogu samo zamjeriti što nisam više zabio kad sam imao prilike. No, opet sam zadovoljan s ova tri i pol mjeseca u Engleskoj. Ni u jednom trenutku nisam požalio što sam odabrao Leicester. Samo da izborimo ostanak', rekao je Kramarić za Večernji list pa dodao:

'I kad sam tek došao u Leicester, mi smo dobro igrali, samo nismo imali sreće'.

U siječnju se spominjala i opcija odlaska u Chelsea, koji je sljedeći protivnik 'lisica'.

'Nisam imao prilike upoznati Mourinha, a istina je da je postojala mogućnost mog dolaska u Chelsea. Nije to bila laka odluka za mene. No, kad sam čuo da bih trebao ići na posudbu, negdje izvan Engleske, izabrao sam Leicester kako bih osjetio pravi nogomet'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE