NAJEMOTIVNIJA VEČER

Redsi napokon spojili nesuđeni tandem iz snova

30.03.2015 u 12:13

Bionic
Reading

Steven Gerrard i Jamie Carragher okupili su na Liverpool All star humanitarnoj utakmici niz sjajnih igrača, a dvoboj je završio s nekadašnjim zvijezdama kluba na rubu suza...

Osim igrača iz sadašnjosti i povijesti slavnog Liverpoola dvojica najvećih klupskih igrača u proteklih 25 godina na Anfield su pozvale i cijenjena protivnike koji su također zaslužili pljesak opet krcatog (44.903 gledatelja) stadiona. Za Carragherovu momčad igrao je Drogba, za Gerrardovu Thierry Henry. Momčadi su vodili aktualni strateg Rodgers i jedan iz slavne četvorke mitskog 'bbot rooma' Joe Fagan. Konačan rezultat bio je 2:2, a daleko važnije od rezultata bile su emocije.

Po prvi su puta zajedno u crvenom dresu nastupila dvojica najubojitijih napadača redsa proteklog desetljeća Fernando Torres i Luis Suarez.  Odigrali su drugo poluvrijeme (ispod Kopa) i slušali kako odzvanjaju pjesme i njima u čast. Nakon povratka u Madrid Torres se javio emotivnom porukom.

'Od srca hvala navijačima Liverpoola za sve što su mi pružali tijekom karijere. Vi ste klasa za sebe i bila je privilegija ponovno igrati pred vama. Danas sam opet osjetio mir, a trenutak kada cijeli stadion pjeva meni u čast neću nikada zaboraviti. You'll never walk alone,' napisao je popularni Nino koji je u 142 nastupa za Liverpool zabio 81 gol.

Suarez je također osjetio trnce.


'Kada sam dolazio u Liverpool želio sam igrati u paru s Toressom, ali prodan je tri dana kasnije u Chelsea. Danas je bilo lijepo za sve, ali nas dvojica smo napokon dobili priliku istrčati zajedno. Predivno popodne,' kaže danas Barcelonin Urugvajac.

Balotelli i Drogba doveli su 'Carragherovce' u vodstvo do poluvremena, ali Gerrard je pogodio dva puta i izjednačio rezultat. Nakon dvoboj akapetan na odlasku je rekao.

'Čudesno... Prvo moram zahvaliti punom Anfieldu što je ovu humanitarnu akciju učinio jako uspješnom. Emocije su bile snažne, ali poznajemo se dugo i na to su nas naši navijači već navikli. Bilo je lijepo opet istrčati s nekim starim prijateljima, a utakmica je čak imala i jak ritam,' kaže Gerrard i za kraj kaže:

'Nudio sam Suarezu i Torresu, obzirom da nikad nisu pucali penle ovdje, da izvedu kazneni udarac. Uostalom, Suarez ga je i izborio... Obojica su odbili. Kao, ja moram pucati a zapravo nisu željeli da im zadnja uspomena na klub bude promašeni penal ispod Kopa,' uz smijeh završava Gerrard.