STRAH OD KAZNE

Apel navijačima: Već smo platili visoku cijenu...

27.03.2015 u 16:58

Bionic
Reading

Uoči kvalifikacijske utakmice za EURO 2016 između Hrvatske i Norveške (Maksimir, 18 sati u subotu) oglasili su se iz udruge navijača Uvijek vjerni

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Klub navijača Uvijek vjerni svim svojim članovima, prijateljima, podržavateljima i pokroviteljima želi uspješan i veseo odlazak na kvalifikacijski dvoboj hrvatske nogometne reprezentacijenu u subotu na maksimirskom stadionu u Zagrebu u 18 sati. Pritom im također želimo da svim srcem, duhom i glasnicama budu uz naše 'Vatrene' sve kako bi oni učinili još jedan korak prema odlasku na europsku smotru idude godine u Francuskoj.

Svjesni bremenite situacije u našem nogometu, iskreno želimo zajedno s Vama da na utakmicama reprezentacije bude dostojan i pravi navijački ugođaj i s te strane svi zajedno moramo potegnuti. Klubu navijača 'Uvijek vjerni', hrvatska nogometna rerezentacija uvijek je bila svetinja, pa i smisao samog postojanja ove udruge.

Dakako, pozivamo sve navijače da sportski bodre našu reprezentaciju, bez uporabe pirotehničkih sredstava i uvredljivog skandiranja, sve kako ne bi naštetili našoj nacionalnoj momčadi koja je zbog sličnih događaja već platila visoku cijenu, a kamoli da pod upitnik zbog rigoroznosti Uefe dođe i sam plasman na EP 2016. u Francuskoj.

Zahvaljujemo svima uz želje za dobru subotnju utakmicu i tri nova boda na kontu naših 'Vatrenih'.

Sportski pozdrav! Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni'

Ako se ovakve scene ponove Hrvatska bi mogla biti drastično kažnjena