HUMANITARNOG KARAKTERA

Bit će to još jedan futsal spektakl u režiji Dinama i 'boysa'

17.12.2014 u 12:51

Bionic
Reading

Futsal Dinamo će 29. prosinca u Draženovom domu ugostiti ponajbolje futsal igrače iz Švedske, Danske, Norveške i Finske, koji će pod imenom Nordic Stars s Dinamom odmjeriti snage u utakmici humanitarnog karaktera.

Utakmica počinje u 21 sat, a sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe - za udrugu Sv. Vinka Paulskog iz Vukovara koja pomaže sugrađanima slabijeg imovinskog statusa i obiteljima s više djece.

U predigri utakmice sa Skandinavcima, sastat će se najmlađe selekcije Futsal Dinama i momčadi vukovarskih klubova Radničkog (Borovo) i Vukovara 91. Utakmice počinju od 19:30 sati. Uz to, u Draženovom domu bit će upriličen poseban program i prigodna prodaja suvenira, također u humanitarne svrhe.

'Božić je i vrijeme je darivanja. Zato smo se kao članski klub koji brine o zajednici u kojoj živi, a posebnu odgovornost osjećamo prema Vukovaru kao gradu heroju, odlučili da je ovo idealna prilika za svakog našeg člana i navijača da se iskaže dobrim djelom. Nadamo se da će nas i ovaj puta kao i cijele jeseni glasno bodriti s tribina protiv izuzetno kvalitetnih protivnika koje s klupe vodi naš proslavljeni trener Mićo Martić. Pozivamo sve naše članove i navijače da nas podrže, kako bi svi zajedno uživali u vrhunskom futsalu i pritom skupili sredstva za pomoć onima kojima je to doista potrebno', Izjavio je napadač Futsal Dinama Tomo Šokota


Ulaznice za utakmicu po cijeni od 40 kuna mogu se nabaviti od srijede 17 . prosinca, u KND BBB Ilica 37 od 10 - 20 sati, osim subote kada prodaja traje od 10 – 15 sati i nedjelje te praznika kada prodaje nema. Sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

Organizatori potvrđuju veliki interes te su svojim članovima i navijačima savjetovali da požure po svoje ulaznice.