NIKO NA KLUPI

Harry napada Chelsea, ali bez Kranjčara

18.09.2009 u 12:17

Bionic
Reading

Nakon poraza od Manchester Uniteda prošlog tjedna, prvog prvenstvenog u sezoni, Tottenham Hotspurs ovog vikenda ima još jedno veliko iskušenje - a suparnik je stopostotni Chelsea

Iako Chelsea u pet dosadašnjih prvenstvenih utakmica ima pet pobjeda, trener Tottenhama Harry Redknapp ne misli se predati pred nedjeljnu utakmicu na Stamford Bridgeu.

'Moji igrači ne znaju igrati na nulu. Imamo takav tip igrača koji voli igrati ofenzivno, a to znači da ćemo napasti i dati sve od sebe da iznenadimo Chelsea', rekao je Redknapp za This is London i potvrdio da će Niko Kranjčar početak utakmice dočekati na klupi.

'Keane će početi na lijevoj strani jer on je iskusan igrač i pametan momak, spreman odraditi taj posao. I Kranjčar može igrati na tom mjestu, ali na početku ću ga ostaviti na klupi. Vjerojatno neće biti sretan zbog toga, ali to je nogomet', zaključio je trener Spursa, koji je hrvatskog igrača doveo iz Portsmoutha u sjeverni London posljednjeg dana prijelznog roka.

Na Redknappovu žalost, za ovu utakmicu i dalje ne može računati na Luku Modrića, koji je bio jedan od najboljih igrača u kolima kada su Spursi nizali pobjede.