ODLUKA U PETAK

Nakon ove odluke Srbi i Albanci imat će još jednu besanu noć

23.10.2014 u 11:42

Bionic
Reading

Tročlana komisija krovne europske nogometne organizacije UEFA-e trebala je u četvrtak donijeti odluku o (vjerojatnim) sankcijama za prekinutu utakmicu između reprezentacija Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Euro 2016. u Francuskoj

Podsjetimo, u sklopu kvalifikacija za Euro 2016, prošlog su tjedna u Beogradu utakmicu započeli Srbija i Albanija, ali je nisu završili zbog nereda, a kojima je prethodila provokacija albanskih navijača koji su bespilotnom letjelicom na travnjak Partizanova stadiona spustili zastavu Velike Albanije.

Nakon toga došlo je do tučnjave igrača, potom su na teren stigli i navijači, a neredi su se proširili i na tribine, gdje su posla imali i policajci. Naravno, uvjeta za igru više nije bilo i utakmica je prekinuta kod rezultata 0:0, a za ovaj četvrtak bilo je najavljeno kako će UEFA odlučiti o sankcijama.

Međutim, konačna odluka bit će objavljena u petak u tijeku dana, rekao je neimenovani izvor iz UEFA-e za B92.

'Prema informacijama koje dolaze iz Nyona, Disciplinska komisija UEFA imat će ispred sebe obilnu dokumentaciju s dokazima obiju delegacija, a sastanci će prema najavama biti odvojeni, pa je gotovo izvjesno da u UEFA neće žuriti, prvenstveno kako bi donijela pravednu odluku', piše Tanjug.