SAZNAJTE KAD I GDJE

Predsjednik Hajduka Brbić uživo odgovara na vaša pitanja!

14.10.2014 u 12:41

Bionic
Reading

U srijedu, 15.10. u 13:00 na našem će portalu Tribina.hr u live chatu gostovati predsjednik Hajduka Marin Brbić kojem ćemo postaviti teška, zahtjevna i ozbiljna pitanja te, nadamo se, razjasniti mnoge nepoznanice oko Hajduka i hrvatskog nogometa. Nema razloga da se i sami ne uključite

Predsjednik Hajduka Marin Brbić dolazi na Tribinu i to je jedinstvena prilika kako bi ga mogli pitati sve što ste željeli, a niste imali kako! Glavna tema chata biti će nedavna kazna koju je primio Hajduk nakon utakmice u Dugopolju, zbog koje će morati dvije prvenstvene utakmice igrati pred praznim tribinama. Sve kontroverze koje su se pojavile oko odigravanja same utakmice, mogućnosti odgode iste te položaja Hajduka trebale bi biti razjašnjene tijekom našeg razgovora s predsjednikom kluba.Ž

To naravno neće biti jedina tema koje ćemo se dotaknuti, već ćemo pričati i o svim ostalim aktualnostima vezanima uz Hajduk i hrvatski nogomet; od toga koji su sportski i organizacijski planovi kluba te kako je biti u upravljačkoj stolici jednog od najpopularnijih kolektiva u našoj zemlji.

Kako bi sam chat bio što produktivniji, prijavite se na naš community portal Tribina.hr, gdje ćete prije samog razgovora s predsjednikom Brbićem imati priliku predložiti pitanje koje bi mu se moglo postaviti. Ukoliko bude ozbiljno i zanimljivo, biti će mu postavljeno, a sam ćete chat moći pratiti uživo na samom portalu Tribina.hr.

Za sve dodatne informacije, prijavite se ili registrirajte na naš portal Tribina.hr, mjesto gdje možete izraziti svoje mišljenje o aktualnim nogometnim temama, raspravljati s drugim članovima zajednice te gledati nogometne prijenose. Chat s Marinom Brbićem počinje u 13:00, u srijedu 15.10., a predsjednik će Hajduka dati sve od sebe kako bi odgovorio na što više naših pitanja.