ANDREJ KRAMARIĆ:

'Posebno je zabiti na Maksimiru nakon svega što sam prošao!'

16.09.2014 u 17:32

Bionic
Reading

Mladi hrvatski napadač Andrej Kramarić priznaje da mu je mnogo značilo zabiti prvijenac u dresu reprezentacije na Maksimiru iz kojeg ga je Dinamo potjerao te hvali trenera Matjaža Keka...

Ove sezone 23-godišnji Kramarić briljira u dresu Rijeke, a dobru formu upotpunio je pogotkom za reprezentaciju, u službenom debiju protiv Malte. S obzirom na negativna iskustva i buran odlazak iz Dinama, bio je to važan trenutak za njega.

'Bio je to jedan drugačiji osjećaj s obzirom na sve što sam prošao u Maksimiru. Vratiti se u reprezentativnom dresu u Maksimir bio je poseban osjećaj za mene i osobna satisfakcija,' izjavio je Andrej Kramarić za portal Hrvatska reprezentacija te se osvrnuo na svog trenera i izbornika:

'Matjaž Kek se pokazao kao izvrstan trener i psiholog. Zna pronaći pravu dozu i mjeru između treninga i utakmica, faza ozbiljnosti i opuštenosti, ima umjerenost i pravu putanju prema rezultatu. Što se tiče reprezentacije spominjala se strogoća izbornika Kovača, ali ja to nisam to tako doživio. Naviknuo sam već naporno raditi u Rijeci, jedino takav put može dati pravi rezultat.'

'Realno je da se kvalifikaciramo i sve osim toga bila bi objektivno katastrofa. Ali to opet treba zaslužiti na terenu. Tu je Italija, Norveška može biti nezgodna momčad, da ne pričam o Bugarskoj. Koliko god izgledalo jednostavno jer idu dvije reprezentacije direktno, toliko neće biti lagano. Već je utakmica protiv Malte pokazala da neće biti lako, bilo je lagano mučenje, a znamo što nas čeka protiv jačih reprezentacija,' ustvrdio je najbolji strijelac MAXtv Prve lige.

Zamjera li Kramarić Kovaču što ga nije poveo na SP, pročitajte ovdje