HALILOVIĆEV KONKURENT

Rakitić uputio silne komplimente novoj zvijezdi Barce!

29.08.2014 u 12:56

Bionic
Reading

Za neke iznenađujuće, u početnom se sastavu Barcelone u prvom kolu Primere nađao Munir El-Haddadi, prošlogodišnji najbolji igrač Lige prvaka za mlade. Naš Ivan Rakitić pohvalio je Marokanca, koji je direktna konkurencija Alenu Haliloviću

Sjajnim pogotkom protiv Elchea u prvom kolu Primere El-HAddadi (18) je odmah skrenuo pozornost na sebe, a njegovu je sjajnu igru pohvalio i naš reprezentativac Ivan Rakitić, koji je bio asistent za prvi pogodak mladića u službenim utakmicama:

'Nema te stvari koju on ne može postići ako nastavi raditi kako je činio dosad. Njegova me igra nije uopće iznenadila jer ga gledam svaki dan na treninzima otkad sam stigao u klub i odmah sam vidio koliko je kvalitetan igrač.

Osim kvalitete, on radi vrlo naporno na treninzima, a i glava mu je na pravom mjestu. On je vrlo mlad i siguran sam da će nam donijeti još puno razloga za veselje.'

Barcelona u slijedećem kolu gostuje kod Villarreala, gdje ćemo vrlo vjerojatno u prvom sastavu ponovo vidjeti kako Rakitića, tako i El-Haddadija.