MA KAKVA KRIZA

Luka Modrić dobio od Reala povišicu od koje boli glava!?

22.08.2014 u 13:44

Bionic
Reading

Iako je hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić imao ugovor s Realom do ljeta 2017, prema kojem je zarađivao 4,5 milijuna eura godišnje (nakon poreza), čelni ljudi kraljevskog kluba odlučili su našem veznjaku produljiti ugovor

Samim time što je Modriću produljen ugovor do 2018. i plaća mu je povećana (u Realu nikad nije kriza), a ako je vjerovati dobro upućenim španjolskim novinarima koji prate Real, 28-godišnjak iz Zatona Obrovačkog navodno je dobio povišicu od koje 'boli glava', od čak 72 posto, tako da mu godišnja plaća sada navodno iznosi 7,74 milijuna eura, po čemu je jednako plaćen kao James Rodríguez i Sami Khedira te nešto slabije nego sjajni Xabi Alonso

Prema izvoru istog novinara, najbolje plaćeni nogometaš Reala je naravno Cristiano Ronaldo s godišnjom plaćom od 18,7 milijuna eura (nakon oporezivanja), a odmah iza njega je Velšanin Gareth Bale s godišnjom plaćom od 16,6 milijuna eura.

S novim ugovorom u džepu i značajnom povišicom (točna cifra još nije objavljena) naš reprezentativac zaista živi svoj san. Prošla sezona s klubom, kada su postali prvaci Europe, zamalo je bila savršena. U novu sezonu Real je ušao još moćniji, a kod trenera Carla Ancolottija Modrić je dobio vrlo važnu ulogu u veznom redu. Iako su u našeg veznjaka mnogi sumnjali kada je napravio prve prave nogometne korake, sada je još jednom stigla potvrda da su pogriješili.

Koliko god da Modrić zarađuje, zaslužio je svaki euro. Put koji je prošao od Zatona Obrovačkog, preko izbjeglištva u Zadru te kaljenja u Zaprešiću i Mostaru zaista je bio trnovit. Preko trnja do zvijezda i ugovora života!