SRCE JE U REDU

Prosinečki: Reprezentacija dalje mora bez mene

19.07.2009 u 09:32

Bionic
Reading

Nakon što se pojavila vijest da član stručnog stožera reprezentacije Robert Prosinečki ima ozbiljnih srčanih problema, on je sam potvrdio da nije riječ o ničemu ozbiljnijem

Stanje člana stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije Roberta Prosinečkog je bolje. Potvrdili su to i u HNS-u.

'Prosinečki je dobro, to je provjerena i pouzdana informacija, s njim smo svakodnevno u kontaktu i apsolutno je netočno da ima i da je imao ozbiljnijih srčanih problema, kako se navodi u dijelu medija', poručili su iz HNS-a.

No u razgovoru za Večernji list bivši hrvatski reprezentativac i brončani iz Francuske sa SP 1998. je izjavio da će najvjerojatnije propustiti gostovanje u Minsku, gdje se naša nacionalna vrsta bori za važne bodove u kvalifikacijama za JAR.

'Dalje će reprezentacija morati bez mene. Naravno da sam tu, da ćemo se čuti i savjetovati, ali u Minsk neću ići. Osim ako se u tri tjedna nešto dramatično ne promijeni', rekao je Prosinečki te objasnio što mu je bilo najteže.

'Najteže mi je u prvo vrijeme bilo bez cigareta. Hrana nije bila problem, supruga mi je kuhala samo dijetalnu. No nisam imao apetit. Bio sam jako zabrinut jer meni nije bilo dobro, a nalazi su govorili drugačije', dodao je bivši veznjak Dinama koji je u intervjuu priznao i da je definitivno prekrižio dug maksimirskog kluba od 750 tisuća eura.

Inače, doktori su otkrili da mu je određena bakterija helicobactery uzrokovala probleme s centrom za ravnotežu, a sada se Prosinečki liječi antibioticima.