CARLOS POTVRDIO

Anži u ofenzivi - dovodi Waynea Rooneya

26.10.2012 u 14:13

Bionic
Reading

Roberto Carlos (39), nekadašnji legendarni nogometaš Real Madrida i brazilske reprezentacije, a aktualni direktor u Anži Mahačkali, izjavio je kako bi njegov klub u budućnosti mogao dovesti Waynea Rooneyja

Anži je prošle godine u svoje redove doveo Kamerunca Samuela Eto'a i učinio ga najplaćenijim nogometašem današnjice, a otad se konstantno dovodi u vezu potencijalnog potpisivanja najvećih imena svjetskog nogometa.

Carlos vjeruje kako će Anžijev vlasnik, ruski milijarder Sulejman Kerimov, nastavljati investirati velik novac u klub, a napadač Manchester Uniteda visoko kotira na popisu želja.

'Rooney? Zašto ne? On je jedan od najboljih nogometaša svijeta i svaka bi momčad bila sretna da ga ima. On je i dalje vrlo mlad igrač, ali naravno da ne mogu reći kada i da li će se to ikad dogoditi', rekao je Carlos za Sky Sports.

'Kerimov je sposoban za svašta. Ako vlasnik Anžija poželi nekoga kupiti, onda će to i pokušati učiniti. Ali mi pokušavamo i promijeniti imidž kluba. Nije sve u novcu. Naravno da ćemo i dalje kupovati dobre igrače, ali ne samo internacionalce. Želimo potpisati i dobre ruske igrače koji nisu toliko skupi'.

Rooneyjevu vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 65 milijuna eura.